Nieuw in Amsterdam: A&O Amsterdam Zuidoost

aoamsterdam

Hostelketen A&O heeft zijn eerste vestiging in Nederland geopend. In een voormalig kantorencomplex bij metrostation Bijlmer Arena is nu A&O hostel Amsterdam Zuidoost gevestigd.

Het hostel, wat een combinatie is tussen een jeugdherberg met 4 sterren en een hotel met 2 sterren, beschikt over 349 kamers met in totaal 1404 bedden. Je kan ervoor kiezen om in een kamer voor 1 of 2 personen of in een familiekamer te overnachten voor maar 17 euro per nacht. Je kan er ook voor kiezen om met meerdere personen in een slaapzaal, met 4,6 of 8 bedden te overnachten, voor maar 12 euro per nacht. De zalen hebben een eigen badkamer. De hotelkamers beschikken over een eigen douche en toilet.

Het hostel heeft een lounge, een bar en je kan er tafelvoetbal spelen en biljarten. Het hostel richt zich voornamelijk op school- en excursiegroepen, verenigingen, backpackers en gezinnen. A&O Hostel Amsterdam verwacht dat er dit jaar 100.000 gasten in het hostel zullen overnachten.

A&O Hotels en Hostels is in 2000 door Oliver Winter and Michael Kluge opgericht. Zij hadden een droom om een paar huizen in Berlijn te runnen, voor toeristen die niet veel te besteden hadden, maar toch midden in de stad wilden overnachten. Inmiddels is die droom uitgekomen en verder uitgebreid. A&O heeft nu hostels in 16 Europese steden met 25 hostels.

A&O Amsterdam Zuidoost
Hogehilweg 22, Amsterdam
Meer informatie en reserveren kan hier.

Lees ook:100.000 overnachtingen: A&O Amsterdam Zuidoost zeer populair
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Hostel ClinkNoord
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Train Lodge Amsterdam
Lees ook:Nieuw in Gent: Backstay Hostel
Lees ook:Nieuw in Hasselt: Hostel H

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>