Easyhotel wil uitbreiden in Amsterdam

easybrussel

Budgethotelketen Easyhotel gaat uitbreiden in de Benelux. Tot 2017 komen er nog minimaal 7 hotels bij, vooral gevestigd in grote steden.

Danzep Hotels, de Nederlandse franchise-houder van Easyhotel, opende eerder al hotels in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht. Met een investering van 25 miljoen euro hoopt Danzep verdere groei te versnellen en hotels te openen in bijvoorbeeld Groningen, Brussel en Amsterdam.

Easyhotel is een hotelketen met budgethotels en heeft inmiddels 20 vestigingen in grote steden van Europa en Azië. De eigenaar van de keten is niemand minder dan Sir Stelios Haji-Ioannou, de eigenaar van Easyjet. Bij Easyhotel zul je geen roomservice, minibar of een wake-up call aantreffen. De keten vind het niet noodzakelijk om een totaalpakket aan te bieden. Hierdoor zet men in op een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

 

 

Lees ook:Voormalig hoofdkantoor Ahold Zaandam wordt easyHotel
Lees ook:Brussel krijgt easyHotel
Lees ook:Amsterdam krijgt 2e easyHotel
Lees ook:easyHotel Amsterdam al 4 jaar lang volgeboekt
Lees ook:Hoge bezettingsgraad bij start easyHotel Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>