HotelWeek Summer Edition 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels

hotelweek

Zin om luxe te overnachten, maar heb je niet zoveel geld te besteden? Dan volgt hier een leuke tip! Vanaf maandag gaat de HotelWeek, om 10.00 uur precies, namelijk van start. Je kan via de site hotelweek.nl een week lang heel goedkoop een luxe hotel boeken. Zo kun je voor al voor 50 euro in een 4 sterrenhotel of voor 75 euro een hotelkamer in een hotel met 5 sterren overnachten. Tel uit je winst!

Tussen 8 en 17 juni kun je voor een spotprijs een hotelkamer boeken voor in de zomervakantie. En er valt veel te kiezen, zo kun je niet alleen in Nederland overnachten, ook hotels in Duitsland en België doen mee met deze actie. In totaal kun je in 150 hotels, waaronder hotels in Maastricht en Berlijn, heel goedkoop overnachten. Overnachten kan dan in de periode van 3 juli tot en met 30 augustus 2015 en de prijs is ook nog eens inclusief ontbijt.

De prijs is per persoon, per nacht, inclusief ontbijt en exclusief servicekosten en eventuele toeristenbelasting.  Een kamer kun je voor 1,2,3,4 of 5 nachten boeken. Per boeking mag je 1 of 2 kamers reserveren. Je kan ook kiezen voor een VIP-arrangement. Bij dit arrangement krijg je een upgrade naar een luxere kamer, toegang tot de wellness en een fles prosecco op je kamer.

De HotelWeek is een initiatief van boekingssite hotelspecials.nl en is in het leven geroepen om Nederlanders kennis te laten maken met luxe sterrenhotels voor een lage prijs. Dit jaar wordt alweer de 8e editie gehouden.

Wil je meedoen met de HotelWeek en een luxe hotel boeken? Ga dan maandagochtend snel naar: hotelweek.nl!

Lees ook:Hotelweek 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:HotelWeek: Goedkoop overnachten in luxe hotels
Lees ook:21 – 27 november: Voordelig luxe hotelkamers boeken tijdens de HotelWeek
Lees ook:22 – 28 november: Voordelig luxe hotelkamers boeken tijdens de HotelWeek
Lees ook:HotelWeek Zomerweek 2016: Voordelig overnachten in luxe hotels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>