Hotelnacht gaat uitbreiden naar andere steden

Hotelnacht

Het duurt nog even, maar in januari is alweer de 4e editie van de jaarlijkse Hotelnacht. En de hotelnacht, voornamelijk gehouden in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag was afgelopen januari zo succesvol dat de Hotelnacht gaat uitbreiden. Het evenement wil in 2016 voor het eerst hotels in heel Nederland laten deelnemen.

De hotelnacht vindt in het weekeinde van 16 en 17 januari 2016 voor de 4e keer plaats. 3 jaar geleden begon Amsterdam met dit evenement en Rotterdam en Den Haag volgden snel en het evenement was gelijk een succes.

Tijdens de Hotelnacht laten de hotel zien hoe gastvrij ze zijn en openen de deuren voor hun stadsgenoten. Voor een speciale prijs kunnen de stadsgenoten dan in bijzondere en luxe hotels overnachten. Naast de hotels konden deelnemers van dit evenement ook genieten van diverse culinaire en culturele feestjes in die hotels.

Het idee voor dit hotelfestival ontstond nadat trendwatcher Vincent van Dijk één jaar lang in alle 365 hotels van Amsterdam sliep en zo kon ervaren hoe leuk het is om toerist in eigen stad te zijn. Van Dijk: “Door de bril van een toerist bekijk je je stad op een andere manier. Je doet dingen die je normaal doet als je een andere stad bezoekt en niet zozeer in je eigen stad. Dit geeft een totaal nieuwe ervaring en ontdekking van je eigen stad.

Van Dijk krijgt nu vanuit het hele land vragen of hotels mee mogen doen met de volgende editie. De inschrijving is nu geopend en het is nog niet bekend hoeveel steden en hotel volgend jaar meedoen met de Hotelnacht.

Eind september wordt bekend gemaakt welke hotels en welke steden meedoen. Hotelovernachtingen kosten tijdens de Hotelnacht tussen de 55 en 125 euro.

Bron: Nu.nl 

 

Lees ook:Hotelnacht 2017: Vroegboekactie gestart
Lees ook:Hotelnacht 2016: Vroegboekactie gestart
Lees ook:Hotelnacht: Vroegboekkorting voor Amsterdammers
Lees ook:16 & 17 januari: Hotelnacht 2016
Lees ook:Programma Hotelnacht 2017 bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>