Nieuw in Amsterdam: Hostel ClinkNoord

Amsterdam heeft er weer een hostel bij. Op 1 september zal hostel ClinkNoord zijn deuren openen.

Het hostel is gevestigd aan het IJ  in de oude Koninklijke Nederlandse Shell hoofdkantoor in Amsterdam-Noord. Het gebouw wordt momenteel omgetoverd tot een vriendelijke, sociale speeltuin voor backpackers.

Het hostel beschikt over 213 kamers. Er zijn privékamers, maar je kan ook in een slaapzaal met 16 bedden overnachten. Het hostel beschikt ook over girls only slaapzalen. Alle kamers hebben een eigen toilet en douche, voorzien van lockers en USB-poorten. Overnachten in dit hostel kan al vanaf 25 euro per nacht.

Naast de kamers beschikt het hotel ook over een bar, café en vergaderruimtes voor groepen. Koken kan in de keuken, boeken lezen in de bibliotheek en een filmpje kijken kan in de bioscoop.

ClinkNoord hoort bij Clink Hostels, een hostelketen uit Dublin. De keten is 10 jaar geleden opgericht als familiebedrijf door de zusjes Anne en Shelley. Zij zijn backpackers in hart en nieren en wilden een eigen hostel beginnen. Dat werd het Ashley House in hartje Londen, dat binnen no time zeer geliefd werd bij backpackers. Nu hebben de dames 2 hostels in Londen en vanaf september maken ze de oversteek naar Amsterdam.

Hostel ClinkNoord (Geopend vanaf 1 september)
Badhuiskade 3, Amsterdam

 

Lees ook:Nieuw in Amsterdam: A&O Amsterdam Zuidoost
Lees ook:100.000 overnachtingen: A&O Amsterdam Zuidoost zeer populair
Lees ook:Ouderen niet blij met komst hostel Amsterdam Osdorp
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Train Lodge Amsterdam
Lees ook:Haagse hostels niet blij met verdubbeling toeristenbelasting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>