Opening W Amsterdam uitgesteld

Op 21 september zou W Amsterdam zijn deuren openen. Maar het hotel is dan nog niet klaar voor gebruik en de opening is nu uitgesteld tot eind van dit jaar.

De opening van het 5-sterren hotel is door onvoorziene omstandigheden tijdens de bouw van het hotel uitgesteld tot eind 2015. Wanneer het hotel dan wel klaar is voor gebruik, is nog niet bekend. Het zal een bijzonder hotel worden in een bijzonder pand.

En het W Hotel is zeker een bijzonder hotel. De receptie, lobby en restaurant kan je namelijk niet op de onderste maar op de bovenste verdieping vinden. Dit omdat er een Albert Heijn en een Gall & Gall op de begane grond zijn en deze zullen niet vertrekken. Overigens hoef je niet eerst door de supermarkt te lopen om in het hotel te komen. Er is een aparte ingang naast de slijterij gemaakt.

Het hotel ligt in het centrum van Amsterdam en ligt vlak achter het Koninklijk Paleis. Het hotel is luxe en hip en ook het design is innovatief. Het hotel beschikt onder andere over 238 kamers en 23 suites inclusief 3 WOW suites en 2 uitbundige E-WOW suites. W hotels is een luxe hotelketen van Starwood hotels & Resorts Worldwide en is in 1998 gelanceerd als luxe en trendy hotel.

Bron: Zakenreis.nl 

 

Lees ook:W Amsterdam opent op 9 oktober
Lees ook:W Amsterdam compleet met opening Kasbank
Lees ook:W Amsterdam bijna open
Lees ook:W Amsterdam op zoek naar W Insider
Lees ook:W Hotel Amsterdam wil nu al uitbreiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>