W Amsterdam bijna open

Het is bijna zover, vanaf 21 september opent W Amsterdam zijn deuren in het voormalige Rijkskantoor voor geld- en telefoonbedrijf . Amsterdam is dan weer een hotel met 5 sterren rijker.

En het W Hotel is een bijzonder hotel. De receptie, lobby en restaurant kan je namelijk niet op de onderste maar op de bovenste verdieping vinden. Dit omdat er een Albert Heijn en een Gall & Gall op de begane grond zijn en deze zullen niet vertrekken. Overigens hoef je niet eerst door de supermarkt te lopen om in het hotel te komen. Er is een aparte ingang naast de slijterij. Op de bovenste etage kun je ook een drankje drinken in The Rooftopbar. En de lobby is geen traditionele lobby meer, maar een hippe lounge geworden.

Het hotel ligt in het centrum van Amsterdam en ligt vlak achter het Koninklijk Paleis. Het hotel is luxe en hip en ook het design is innovatief. Het hotel beschikt over 238 kamers en 23 suites inclusief 3 WOW suites en 2 uitbundige E-WOW suites. De suites zijn groot en luxer dan luxe en vanuit deze suites heb je een schitterend uitzicht over de stad. Het hotel heeft 5 sterren en dat merk je aan de prijs. Overnachten in dit hotel kan al vanaf 350 euro per nacht. Dat kost wat, maar dan heb je ook wat. En wil je je huisdier meenemen? Dat kan. Je huisdier is welkom in dit hotel, de kamer kost dan wel 25 euro per nacht extra. 

Sporten kan in de sportzaal, ontspannen in de Spa. Deze ruimtes zullen later dit jaar in een pand tegenover het hotel geopend worden. Eten en drinken kan in The Duchess en bij Mr Porter. The Duchess is nu al open.

En heb je iets nodig of wil je iets organiseren, dan druk je op de Whatever/Whenever knop op je telefoon in je kamer en het hotel zorgt ervoor dat het goed komt, mits het natuurlijk wel legaal is. En wil je weten waar de leukste feestjes zijn of waar je lekker kan eten in Amsterdam, dan kun je contact opnemen met W Insider Torill. Zij kent alle hippe plekken in de stad, weet waar je moet zijn en is niet te beroerd om je dit te vertellen.

hotels is een luxe hotelketen van Starwood Hotels & Resorts Worldwide en is in 1998 gelanceerd als luxe en trendy hotel.

W Amsterdam (Geopend vanaf 21 september)
Spuistraat 175, Amsterdam

Lees ook:W Amsterdam opent op 9 oktober
Lees ook:Opening W Amsterdam uitgesteld
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: W Amsterdam
Lees ook:W Amsterdam compleet met opening Kasbank
Lees ook:W Hotel Amsterdam wil nu al uitbreiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>