W Amsterdam opent op 9 oktober

Het bijzondere W Hotel in Amsterdam is bijna klaar voor gebruik. Het hotel zou eerst op 21 september opengaan. Dat was eerst niet mogelijk en de openingsdatum werd verschoven tot eind dit jaar. Maar de werkzaamheden zijn bijna klaar en het hotel zal nu op 9 oktober zijn deuren openen.

En het W Hotel is zeker een bijzonder hotel. De receptie, lobby en restaurant kan je namelijk niet op de onderste, maar op de bovenste verdieping vinden. Dit omdat er een Albert Heijn en een Gall & Gall op de begane grond zijn gevestigd en deze zullen niet vertrekken. Overigens hoef je niet eerst door de supermarkt te lopen om in het hotel te komen. Er is een aparte ingang naast de slijterij gemaakt.

Het hotel ligt in het centrum van Amsterdam en ligt vlak achter het Koninklijk Paleis. Het hotel is luxe en hip en ook het design is innovatief. Het hotel beschikt onder andere over 238 kamers en 23 suites inclusief 3 WOW suites en 2 uitbundige E-WOW suites. De suites zijn groot en luxer dan luxe en vanuit deze suites heb je een schitterend uitzicht over de stad. Het hotel heeft 5 sterren en dat merk je aan de prijs. Overnachten in dit hotel kan al vanaf 350 euro per nacht. Dat kost wat, maar dan heb je ook wat. En wil je je huisdier meenemen? Dat kan. Je huisdier is welkom in dit hotel, de kamer kost dan wel 25 euro per nacht extra.

hotels is een luxe hotelketen van Starwood hotels & Resorts Worldwide en is in 1998 gelanceerd als luxe en trendy hotel

W Amsterdam (Geopend vanaf 09 oktober)
Spuistraat 175, Amsterdam

 

Lees ook:W Amsterdam bijna open
Lees ook:Opening W Amsterdam uitgesteld
Lees ook:W Amsterdam compleet met opening Kasbank
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: W Amsterdam
Lees ook:14 november: Opening Pier Suites Scheveningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>