Hilton Schiphol 2 maanden later open

hiltonschipholl

Het Hilton Hotel op Schiphol zou vandaag zijn deuren openen. Maar de bouw van het hotel heeft vertraging opgelopen en het hotel kan nog niet geopend worden. De opening van het hotel is nu opgeschoven naar 4 december.

In april 2014 is de bouw gestart van het nieuwe Hilton Hotel op Schiphol. Dit nieuwe hotel vervangt het oude hotel bij de luchthaven. De buitenkant is al af, maar binnen moet er veel gedaan worden. Er is al eerder geschoven met de openingsdatum. Het hotel zou eerst in oktober de deuren openen, daarna in september, vervolgens was de openingsdatum 1 oktober en nu is de opening op 4 december gezet. En dat is dan ook de definitieve datum, aangezien je nu al een kamer kan boeken vanaf die datum.

Het hotel krijgt een prominente plaats langs de toegangsweg naar de terminal, tegenover het huidige Hilton Hotel. Het oude Hilton Hotel blijft in gebruik tot de nieuwbouw is opgeleverd. En daarna, daarna zal dat gebouw gesloopt worden

Het nieuwe hotel krijgt 433 hotelkamers, 23 vergaderzalen, een heuse ballroom, een fitness en een spa. Gasten kunnen kiezen uit 8 verschillende kamertypen. Kamerprijzen variëren van 249 euro tot 929 euro voor de Presidential Suite en dat is per nacht. Naast deze faciliteiten komt er ook een restaurant, bar en een lounge in het nieuwe hotel. Een overdekte promenade verbindt het hotel rechtstreeks met de terminal. Erg handig voor de toekomstige reiziger.

Bron: Misset Horeca

Lees ook:‘Oude’ Hilton Hotel Schiphol gesloten
Lees ook:Hilton Hotel Schiphol eerder open
Lees ook:Nieuw op Schiphol: Hilton Amsterdam Airport Schiphol
Lees ook:Filmpje: Bouw van nieuwe Hilton-hotel Schiphol in 45 seconden
Lees ook:Complete inboedel Hilton Schiphol wordt geveild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>