Nieuw in Amsterdam: W Amsterdam

wamsterdam

Het allereerste W Hotel van Nederland heeft gisteren eindelijk zijn deuren geopend. Het hotel staat in hartje Amsterdam en beschikt over maar liefst 5 sterren.

Het W Hotel is in het voormalige Rijkskantoor voor geld- en telefoonbedrijf gevestigd. Het hotel ligt in het centrum van Amsterdam en ligt vlak achter het Koninklijk Paleis. Het hotel is luxe en hip en ook het design is innovatief. Het hotel beschikt over 238 kamers en 23 suites inclusief 3 WOW suites en 2 uitbundige E-WOW suites. De suites zijn groot en luxer dan luxe en vanuit deze suites heb je een schitterend uitzicht over de stad. Het hotel heeft 5 sterren en dat merk je aan de prijs. Overnachten in dit hotel kan al vanaf 350 euro per nacht. Dat kost wat, maar dan heb je ook wat. whotelams

De receptie en lobby bevinden zich overigens niet op de begane grond. Als je wilt inchecken, moet je naar de bovenste verdieping. In de W Lounge bevinden zich de Lounge en de receptie. En als je wilt zwemmen, dan kan je het dak op. Op het dak kan je namelijk zwemmen in een 20 meter lang zwembad met jaccuzzi, genaamd WET. Dit is ook gelijk het eerste rooftop-zwembad van de stad, met een schitterend uitzicht. Eten kan bij Mr Porter.

Het W Hotel mag dan wel geopend zijn, in feite is het maar voor de helft geopend. Aan de overkant van de straat, in het voormalige Kasbankgebouw, komt ook een deel van dit hotel. In dit gebouw kan je sporten in de gym en ontspannen in de sauna. Deze ruimtes, evenals de kamers in dat gebouw, gaan pas half december open. Restaurant The Duchess is al wel open.

hotels is een luxe hotelketen van Starwood hotels & Resorts Worldwide en is in 1998 gelanceerd als luxe en trendy hotel.

W Amsterdam
Spuistraat 175, Amsterdam

 

Lees ook:W Amsterdam compleet met opening Kasbank
Lees ook:W Amsterdam bijna open
Lees ook:W Amsterdam opent op 9 oktober
Lees ook:Shangri-la hotel: Hoogste hotel van Europa opent haar deuren
Lees ook:Te koop: Hotel De Koperen Hoogte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>