Nieuw op Schiphol: Hilton Amsterdam Airport Schiphol

hiltonschipholl

Na jaren van bouwen is vandaag de officiële opening van het nieuwe Hilton Hotel op Schiphol. Het oude hotel heeft nu plaatsgemaakt voor een spiksplinternieuw en modern hotel.

Het oude Hilton sloot begin november voorgoed de deuren en is inmiddels rijp voor de sloop. Het Hilton Hotel op Schiphol opende in 1972 zijn deuren bij de luchthaven. Dit hotel was het 3e luchthavenhotel in Europa. In 2014 begon de bouw van het nieuwe Hilton-hotel tegenover het oude hotel.

Het nieuwe hotel staat op een prominente plek langs de toegangsweg naar de terminal, tegenover het huidige Hilton Hotel. Het nieuwe hotel krijgt 433 hotelkamers, 23 vergaderzalen, een heuse ballroom, een fitness en een spa. Gasten kunnen kiezen uit 8 verschillende kamertypen. Kamerprijzen variëren van 249 euro tot 929 euro voor de Presidential Suite en dat is per nacht. Naast deze faciliteiten komt er ook een restaurant, bar en een lounge in het nieuwe hotel. Een overdekte promenade verbindt het hotel rechtstreeks met de terminal. Erg handig voor de toekomstige reiziger.

Het nieuwe hotel heeft speciaal voor deze opening een aanbieding in het leven geroepen. Beleef deze gloednieuwe Nederlandse mijlpaal van 17 december 2015 tot 29 februari 2016 en verdien Double Hilton HHonors punten. En wie wil dat nou niet?

Hilton Amsterdam Airport Schiphol
Schiphol Boulevard 701

 

Lees ook:Hilton Hotel Schiphol eerder open
Lees ook:Filmpje: Bouw van nieuwe Hilton-hotel Schiphol in 45 seconden
Lees ook:‘Oude’ Hilton Hotel Schiphol gesloten
Lees ook:Hilton Schiphol 2 maanden later open
Lees ook:Complete inboedel Hilton Schiphol wordt geveild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>