Amsterdam krijgt 2e easyHotel

easybrussel

De geruchten waren er al, maar de kogel is nu echt door de kerk. Amsterdam krijgt een 2e vestiging van hotelketen easyHotel.

Het hotel komt aan de Arenaboulevard en ligt straks op een steenworp afstand van Ziggodome en de Arena. Het voormalige kantoorpand zal de komende maanden worden omgetoverd tot een hotel met 131 kamers. Eind dit jaar al zal het hotel zijn deuren openen.

In de Pijp zit de eerste vestiging, easyHotel Amsterdam City Centre South genaamd. Het hotel ging in 2011 open en is sindsdien erg populair geworden bij onder andere jongeren en backpackers. Dat komt dan vooral door de prijs, je kan namelijk al vanaf 49 euro overnachten. Danzep, de Nederlandse exploitant van easyHotel, is blij met al deze aandacht en klandizie en wil dolgraag nog verder uitbreiden in de Benelux. Danzep heeft dan ook plannen om easyHotels in Utrecht, Groningen en Maastricht te openen.

easyHotel is een hotelketen met budgethotels en heeft inmiddels 20 vestigingen in grote steden van Europa en Azië. De eigenaar van de keten is niemand minder dan Sir Stelios Haji-Ioannou, de eigenaar van Easyjet. Bij Easyhotel zul je geen roomservice, minibar of een wake-up call aantreffen. De keten vind het niet noodzakelijk om een totaalpakket aan te bieden. Hierdoor zet men in op een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Bron: Parool 

Lees ook:Easyhotel wil uitbreiden in Amsterdam
Lees ook:Brussel krijgt easyHotel
Lees ook:easyHotel Amsterdam al 4 jaar lang volgeboekt
Lees ook:Voormalig hoofdkantoor Ahold Zaandam wordt easyHotel
Lees ook:easyHotel Amsterdam City Centre South viert 5 jarig bestaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>