W Amsterdam compleet met opening Kasbank

wamsterdam

Een jaar geleden opende het allereerste W Hotel van Nederland de deuren. Maar, het hotel was in feite maar voor de helft geopend. Met de officiële opening van het voormalig Kasbankgebouw, is het hotel compleet en geheel klaar voor gebruik.

Het W Hotel is gevestigd in het voormalige Rijkskantoor voor geld- en telefoonbedrijf. Het hotel ligt in het centrum van Amsterdam en ligt vlak achter het Koninklijk Paleis. Het hotel is luxe, hip en ook het design is innovatief. Het hotel beschikt in totaal over 238 kamers en 23 suites inclusief 3 WOW suites en 2 uitbundige E-WOW suites. De suites zijn groot en luxer dan luxe en vanuit deze suites heb je een schitterend uitzicht over de stad. Het hotel heeft 5 sterren en dat merk je aan de prijs. Overnachten in dit hotel kan al vanaf 350 euro per nacht. Dat kost wat, maar dan heb je ook wat.

De receptie en lobby bevinden zich overigens niet op de begane grond. Als je wilt inchecken, moet je naar de bovenste verdieping. In de W Lounge bevinden zich de Lounge en de receptie. En als je wilt zwemmen, dan kan je het dak op. Op het dak kan je namelijk zwemmen in een 20 meter lang zwembad met jaccuzzi, genaamd WET. Dit is ook gelijk het eerste rooftop-zwembad van de stad, met een schitterend uitzicht. Eten kan bij Mr Porter.

Naast dit deel van het hotel, is het andere gedeelte nu ook geopend. Het andere gedeelte van het hotel staat aan de overkant van de straat, in het voormalige Kasbankgebouw. In dit deel van het hotel kan je overnachten in 1 van de 66 luxe hotelkamers. En wil je het helemaal bont maken, dan is het mogelijk om in een E-WOW suite te overnachten, de grootste kamer van het hotel.

Relaxen kan in de Away Spa, deze bevindt zich achter de 4000 kilo wegende originele kluisdeuren van de voormalige bank. Eten kan in restaurant The Duchess, Sporten kan in FIT. En daarnaast kun je ook een lekker drankje bestellen aan de X Bar.

hotels is een luxe hotelketen van Starwood hotels & Resorts Worldwide en is in 1998 gelanceerd als luxe en trendy hotel.

W Amsterdam
Spuistraat 175, Amsterdam

Lees ook:Nieuw in Amsterdam: W Amsterdam
Lees ook:W Amsterdam opent op 9 oktober
Lees ook:W Amsterdam bijna open
Lees ook:15 nieuwe kamers voor Hotel Roemer Amsterdam
Lees ook:Nieuwe naam en brasserie voor Hilton Antwerpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>