Nieuw in Amsterdam: TwentySeven Hotel

Amsterdam krijgt er eind oktober weer een nieuw hotel bij. In het hart van Amsterdam aan het Dam Square, tegenover het Koninklijk Paleis, zal Hotel TwentySeven de deuren openen.

amsterdamm

Dit speciale, boetiekhotel in luxe stijl biedt zestien individueel ontworpen suites en een groot aanbod aan persoonlijke diensten. Letterlijk is alles mogelijk voor gasten van Hotel TwentySeven.

Eric Toren, visionair en twee keer winnaar van de Hotelier van de Jaar Award, heeft altijd voorgesteld om een ​​buitengewoon droomhotel te openen om de gasten de ervaring van een leven te geven. Toren’s crème de la crème team bestaat uit twee sterren Michelin-chef-kok Pascal Jalhay, ‘s werelds beste wijnproeverij en sommelier Lendl Mijnhijmer, gerenommeerde architecten, ontwerpers, het beste personeel in gastvrijheid en meer.

Pascal Jalhay zal het ‘gastronomische geweten’ achter het culinaire hart van het hotel zijn: Restaurant Bougainville. Hij wordt gezien als een van de meest innovatieve chef-koks van zijn generatie. Jalhay’s voormalige restaurant Vermeer kreeg in minder dan twee jaar twee Michelin-sterren, waardoor hij de jongste chef-kok in het land werd om deze eer te ontvangen. Restaurant Bougainville biedt de beste gastronomische ervaring. Lendl Mijnhijmer, winnaar van de McNie Tasting Trophy 2016 voor de beste wijnproever van de wereld en de meest getalenteerde sommelier 2017 van GaultMillau, zal als wijndirecteur bijstaan.

Het hotel beschikt over zestien suites, variërend van 45 vierkante meter tot 219 vierkante meter. De grootste suite bestaat uit drie slaapkamers, drie badkamers en ook een 27 vierkante meter prive terras. Elke centimeter, elk oppervlak en elke hoek van het luxueuze interieur van het hotel is geordend in het rijkste, fijnste en meest surrealistische design en de sfeer, geregisseerd en gecontroleerd door de bekroonde Nederlandse ontwerpers Wim van de Oudeweetering en Cris van Amsterdam.

TwentySeven Hotel (geopend vanaf eind oktober)
Dam 27, Amsterdam

Lees ook:Kraanhotel Amsterdam genomineerd voor Hotel of the Year
Lees ook:Grootste Ramada Hotel van Europa in Amsterdam
Lees ook:Amstel Hotel mag drinkende sommelier niet ontslaan
Lees ook:Voormalig hoofdkantoor KPN wordt hotel
Lees ook:Binnenkort open: Conservatorium Hotel Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>