Hotelgasten doodsbang na zieke grap hotelmedewerker

turkije

Een medewerker van Club Hotel Pineta in het Turkse Marmaris dacht gisteren een grap uit te kunnen halen. Maar de hotelgasten vonden het helemaal niet zo grappig en renden in paniek weg.

Britse toeristen zaten gisteren aan het zwembad toen een gemaskerde man, geheel in het zwart gekleed, ineens opdook. Hij scandeerde Arabische teksten, bleef staan bij een 6-jarig meisje en deed alsof hij naar een wapen greep. In het hotel verbleven veel gezinnen en de paniek was dan ook groot. De toeristen waren doodsbang en renden voor hun leven, terwijl het andere personeel gewoon toekeek.

Een aantal gasten gingen hulp halen en renden naar de receptie. De receptionist moest alleen maar lachen en liet weten dat het een grap was. Inmiddels zal haar het lachen wel vergaan zijn, want een aantal gasten willen nu de reisorganisatie aanklagen.

Het is niet de eerste keer dat een geintje in een Turks hotel volledig uit de hand loopt. 3 maanden terug vond het animatieteam van het Grand Yazici Mareshotel, een hotel met 5 sterren, in het Turkse Icmeler het leuk om verkleed als terroristen het terrein op te rennen. De ‘terroristen’deden net alsof ze een hotelgast in de fik wilden steken. Ook hier was de paniek groot en waren de hotelmedewerker zich ook van geen kwaad bewust.

Lees ook:Hotelgasten in paniek nadat hotelmedewerkers terreuraanslag Tunesië nadoen
Lees ook:Hotelgasten Cannes in paniek om foute IS-grap
Lees ook:Na aanslagen: Hotelketen RIU verlaat Tunesië
Lees ook:Hotelwolf Sotsji blijkt grap
Lees ook:Mysterieuze blauwe vos wandelt hotellobby in Londen binnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>