Nieuw in Malmö: Clarion Hotel met Zlatan-suite

clarion

Voetballiefhebbers opgelet! Op 1 mei zal het Clarion Hotel in het Zweedse Malmö zijn deuren openen. En dat is een bijzonder hotel, want het hotel beschikt over een suite die is vernoemd naar Zlatan Ibrahimovic, een bekende voetballer.

Malmö is trots op Zlatan. Zlatan kan niet alleen goed voetballen, het is gelijk ook de beroemdste persoon die de Zweedse stad ooit voortbracht. En dan moet er natuurlijk ook een suite naar de voetballer vernoemd worden.  Lotta Pieplow van het Clarion laat weten:  ,,We hebben zijn toestemming gekregen om de kamer naar hem te noemen. En natuurlijk hopen we dat we Zlatan ooit tot onze gasten mogen rekenen.”

De kamer bevindt zich op de 23ste verdieping van het gebouw en is 1076 vierkante meter groot. In de kamer hangen meerdere foto’s en protretten van de voetballer. Wil je in de Zlatan-suite slapen, dan kan dat, voor 960 euro per nacht. Het kost wat, maar zo heb je wel een mooi uitzicht over de stad.

Naast de Zlatan-suite heeft het hotel ook nog 444 andere kamers, geschikt voor 1, 2, 3 of 4 personen. Wil jij je huisdier meenemen naar dit hotel, dan kan dat. Honden, katten, vogels of andere huisdieren zijn welkom in dit hotel. Heb je geen huisdier, maar heb je wel zin om te sporten? Dat kan in dit hotel in de fitnessruimte, inclusief sauna.

Eten en drinken kan in het restaurant van het hotel. Zoek je het liever wat hogerop, dan kun je een drankje drinken in de skybar op 85 meter hoogte. Last van hoogtevrees, dan kun je ook gewoon een broodje kopen in de broodjeszaak op de begane grond.

Clarion Hotel & Congress
Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö
Meer informatie: nordicchoicehotels.com

Lees ook:W Amsterdam bijna open
Lees ook:Vandaag: Officiële opening Boutiquehotel The Roosevelt Middelburg
Lees ook:Nieuw in Middelburg: Hotel The Roosevelt
Lees ook:Voormalig klooster Valkenburg wordt hotel
Lees ook:Ronaldo begint eigen hotelketen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>