(Filmpje) Boze das gijzelt Zweeds hotel

das

In Purmerend hebben ze de terror-oehoe, in Drenthe zijn ze op zoek naar de wolf, maar in Stockholm hadden ze gisteren ook last van een opstandig dier. Bij de ingang van het Radisson Blu Hotel stond een das, deze was blijkbaar zo boos dat gasten niet meer in en uit het hotel durfden.

Het beestje liep gisterochtend ruim 3 kwartier heen en weer voor de ingang van het hotel. Het personeel vond het beestje blijkbaar zo dreigend, dat ze de boel afsloten en gasten niet meer uit het hotel lieten gaan. Ook gasten die juist het hotel in wilden, durfden niet langs het beest en bleven op veilige afstand staan.

De politie werd gebeld, maar deze dappere mannen durfden ook niks te doen. Ze belden een paar dierenexperts, maar vlak voordat deze bij de plaat van het delict waren, waggelde het beestje weer verder, om niet terug te keren. De media was inmiddels ook gearriveerd en er moest een politiewoordvoerder aan te pas komen om de situatie uit te leggen. Volgens de woordvoerder was het dier een beetje gestrest. Hoe het nu met de das is en waar hij verblijft, is niet bekend.

Natuurlijk is de terreur-das ook gefilmd. Het filmpje kun je hier bekijken: http://youtu.be/YaEjhRIF0Wg

 

Lees ook:Grote brand bij Cosmopolitan Hotel in Las Vegas
Lees ook:Wolf dringt Olympisch hotel in Sotsji binnen.
Lees ook:Hotelmedewerker gooit puppy in afvalbak: Gasten in opstand
Lees ook:Nederlanders getuige van gewapende overval Grieks hotel
Lees ook:Piloten Air France staken: Prijzen hotelkamers Parijs schieten omhoog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>