Bijzondere hotels: Overnachten in de buitenlucht in Zwitserland

nullstern

In de categorie bijzondere hotels, heb ik er weer eentje voor je gevonden. In Zwitserland heeft het Null Stern Hotel de deuren geopend. Alleen heeft dit hotel geen deuren, maar ook geen muren, ramen en plafond. Het is ook geen hotel, maar een hotelkamer in de buitenlucht.

Hoog in de bergen bij Graubünden kom je het Null Stern Hotel tegen, een hotelkamer zonder ramen, deuren, muren en plafond. Wat je wel krijgt is een heerlijk comfortabel bed, nachtkastjes, sfeervolle nachtlampjes en een butlerservice. In een schuurtje vlakbij kan je de pyjama aantrekken.

De kamer is een kunstproject en bedacht door kunstenaars Frank en Patrik Riklin. Zij hopen dat er nog vele openluchthotels zullen openen in Zwitserland.

Overnachten in deze kamer kost 250 Zwitserse Franken, dat is zo’n 230 euro. En mocht het nu plotseling gaan regenen, dan kan je altijd romantisch schuilen in het omkleedschuurtje. En mochten de weersvoorspellingen niet goed zijn, dan mag je de kamer gewoon kosteloos en vlak voor vertrek annuleren. Het Null Stern Hotel Doppelbett blijft staan tot het eind van 2016, boeken kan via deze site.

Lees ook:Bijzondere hotels: Overnachten in de gevangenis
Lees ook:Gluren bij de buren in het nieuwe Shangri-La Hotel
Lees ook:Bijzondere hotels: Overnachten in een zouthotel
Lees ook:Shangri-la hotel: Hoogste hotel van Europa opent haar deuren
Lees ook:Nieuw in Oss: Zandhotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>