Armani heeft eigen hotel in Dubai

In april 2010 opende mode-ontwerper Giorgio Armani zijn eigen vijfsterrenhotel in de Burj Khalifa in Dubai, de hoogste toren ter wereld. Het hotel zou volgens de ontwerper een feest voor alle zintuigen zijn.

Het Armani Hotel telt 160 kamers en suites, acht restaurants en een grote welnessruimte. Het hele complex beslaat een oppervlakte van meer dan 40.000 vierkante meter, verspreid over tientallen verdiepingen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te verblijven in een van de 160 luxe-appartementen, die allen werden ontwopen en bemeubeld door Armani Casa, de interieurlijn van het Italiaanse modehuis. Daar komt nog bij dat het Armani Hotel ook nog eens het allerhoogste zwembad heeft. Dat is namelijk te vinden op de zesenzeventigste verdieping.

Lees ook:Jaarbeursplein Utrecht krijgt luxe hotel
Lees ook:Binnenkort open: Conservatorium Hotel Amsterdam
Lees ook:Marriott Marquis, hoogste hotelgebouw in Dubai
Lees ook:Nieuw in Groenlo: Aparthotel Havezate Marveld
Lees ook:Grootste Ramada Hotel van Europa in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>