Nieuw in Florida: Legoland Hotel

legolandhotel

Ben je een groot liefhebber van Lego? En ga je graag naar Legoland? Dan heb ik leuk nieuws voor je. Bij Legoland Florida is een legohotel gebouwd en dit is gelijk het grootste legohotel ter wereld.

Sinds 15 mei is Legoland Hotel geopend. Van de buitenkant lijkt het erop of het hotel ook helemaal van lego is gemaakt, maar dat is helaas slechts gezichtsbedrog. Het hotel telt 5 verdiepingen en heeft 152 kamers. Deze kamers zijn weer verdeeld onder 4 thema’s: Pirate, Kingdom, Adventure en Lego Friends.

Elke kamer is weer opgedeeld in 2 ruimtes, 1 voor de ouders en 1 voor de kinderen. In de ruimte voor de kids staat een grote schatkist, gevuld met alleen maar lego. De kids kunnen die niet zomaar openen, ze zullen eerst een spannende speurtocht door het hotel moeten afleggen. En hebben de kids de speurtocht met succes afgerond, dan kan de kist open.

En de ouders? Die kunnen een legoworkshop volgen in het hotel, ook leuk. Of ze kunnen in of aan het zwembad liggen, waar de luchtbedden en ligstoelen lijken op legoblokjes. Alles in dit hotel ademt lego, zo kom je bij de entree al een draak van lego tegen die stoom uit zijn neus blaast.

Legoland en het Legoland Hotel liggen in Winter Haven, dat is 45 minuten rijden van Orlando. Wil je meer weten over het hotel of het park, dan kun je op deze link klikken.

Lees ook:Pasen: Paaseieren zoeken in Hotel Des Indes
Lees ook:Familiehotel van het Jaar 2016: Preston Palace in de prijzen gevallen
Lees ook:Hotel de Valk in Valkenswaard zoekt nieuwe exploitanten
Lees ook:Pasen: Met je kids paaseieren zoeken in Hotel des Indes
Lees ook:Theatervoorstelling in reprise; avonturen in hotel De Korenwolf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>