(Filmpje) Bijzondere hotelgast in Amerikaans hotel

Personeel en hotelgasten in het Victorian Inn in  York in de Amerikaanse staat Nebraska wisten maandag niet wat ze zagen. Een ongenodigde hotelgast kwam met veel bombarie de ontbijtzaal binnenstormen. En natuurlijk is dit voorval gefilmd.

Hotelgasten waren nietsvermoedend aan het eten in de ontbijtzaal, toen er iemand door het raam sprong en zo de ontbijtzaal binnen kwam lopen. Het was geen mens, maar een hert, volledig in paniek. Het hert stoof de ontbijtzaal uit, rende naar de lobby en door de gangen en eindigde in de wasruimte. Personeel sloot Bambi daar op en belde de politie. De politie kwam en stuurde het dier weer naar buiten, veilig en wel.

De beveiligingscamera’s van het hotel hebben dit voorval vastgelegd en het hotel heeft dit filmpje op Youtube gezet. En dat filmpje, dat kan je hier weer bekijken: https://youtu.be/UvFLPTwx6K4

Lees ook:(Filmpje) Boze hotelgast parkeert dure auto in hotellobby
Lees ook:Naakte man houdt hotelgasten wakker in Nijmegen
Lees ook:Hotelgast waarschuwt voor stelende schoonmakers
Lees ook:Insluiper opgepakt in Hotel Schiller
Lees ook:Duitser vernielt toilet in hotel op Terschelling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>