Bijzonder overnachten: Slapen met je hond in een houten hond

dogbark

Het is weer bijna Dierendag. Ben je nu op zoek naar een bijzondere accommodatie? Eentje waar je hond ook mag verblijven? Dan heb ik een leuke tip voor je! Je moet er wel even voor reizen,maar dan heb je ook wat. Maak kennis met Dog Bark Park Inn, in Cottonwood, Idaho, Amerika.

Het Dog Bark Park Inn is een houten hotel in de vorm van een gigantische Beagle. Geen idee wat een beagle is? Dat is een hond. En heb je zelf een hond, dan mag deze ook mee. Je kan dus met je hond overnachten in een hond.

Het idee komt van Dennis en Frances Sullivan, kunstenaars en ook werkzaam als houtsnijders. De creaties van het echtpaar kwamen vaak op televisie en zo werden de houtsnijders al snel erg bekend. Ze verkochten vaak houten miniatuurhondjes die ze binnen een paar minuten gemaakt hadden. De handel ging goed en het echtpaar had inmiddels wat spaargeld. En toen kwamen ze op een idee.

De kunstenaars ontwierpen een houten hotel in de vorm van een hond en maakten hier een hotelkamer van en kreeg de naam Toby. In het hotel kunnen 4 personen slapen en beschikt onder andere over een ligbad, airco, spelletjes en een kleine koelkast. Het hotel heeft helaas geen telefoon of televisie.

Het hotel is open van 1 april tot en met 31 oktober. Een overnachting in het hotel kost 98 dollar, omgerekend is dat 88 euro per nacht. Voor 15 pond mag je hond ook in het hotel overnachten, al zal hij eerst wel wat raar staan te kijken van zo’n grote hond. Bij het hondenhotel is ook een gift shop, waar je de vergeten boodschappen kan halen. En wil je meer weten over het werk van het echtpaar? Naast de gift shop is een galerie, waar vele houtsnijwerken te koop staan.

Dog Bark Park Inn
Cottonwood

Lees ook:Bizarre hotels: Dog Bark Park Inn
Lees ook:Waar staan de sterren van hotels nou eigenlijk voor?
Lees ook:Renovatie: Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden 12 dagen dicht
Lees ook:Berlijnse hotels komen met hondenbelasting
Lees ook:Efteling wil uitbreiden met tweede hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>