Nieuw in New York: Goedkoop overnachten in Taxi Hotel

taxihotel

Ben je wel eens op vakantie naar New York geweest? En ben je ook op zoek geweest naar een goedkoop hotel, maar kon je deze niet vinden? Daar komt eindelijk verandering in met het Taxi Hotel.

Hotels in New York zijn vaak duur, vooral als je in het centrum van deze metropool wilt overnachten. Niet iedereen heeft zoveel geld tot zijn beschikking. Ondernemer en stand up comedian Jonathan Powley uit New York had dit ook in de gaten en wilde een goedkope overnachtingsplek creëren. En dus kocht hij een paar taxi’s en toverde deze om tot hotelletjes. En deze hotels zijn erg populair.

Het Taxi Hotel bestaat uit 7 taxi’s, staan in Queens en in elke taxi is er plek voor 3 personen. De taxi heeft 1 slaapkamer en 1 bed. Een badkamer is er niet, elektriciteit en stromend water is er ook niet. Overnachten in deze bijzondere hotels kan al vanaf 18 euro per nacht.. Geen geld dus.

Enthousiast geworden? Reserveren kan al heel gemakkelijk en snel via Airbnb. 

 

Lees ook:(Filmpje) Slapen in een taxi in New York
Lees ook:Court Garden Hotel: Groenste hotel van Nederland
Lees ook:Nationaal Park Veluwezoom krijgt hotel & lodges
Lees ook:Ty Warner Penthouse: Duurste hotelkamer van Amerika
Lees ook:Hotel Week NYC: Voordelig overnachten in hartje New York

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>