Stayokay Valkenswaard overgenomen

valkenswaard

Hostel Stayokay, gevestigd aan de Pastoor Heerkensdreef in Valkenswaard, heeft een nieuwe eigenaar. Ad van Veldhoven neemt het hostel over en gaat per 1 april het hostel runnen.

Het hostel gaat straks zelfstandig verder en daar hoort ook een nieuwe naam bij. Het hotel gaat straks verder als Bosherberg & Hostel Harba Lorifa. Het hostel ligt vlakbij het bos en naast het sportpark en daarom richt het hostel zich straks vooral op sportgroepen en schoolkampen, zij kunnen hier overnachten. Daarnaast zal het hostel vooral een ontmoetingsplek worden voor buurtbewoners.

Het hostel heeft een slaapvleugel met een aantal slaapkamers en 144 bedden. Bijna alle kamers hebben een eigen badkamer, luxe dus. Ontbijten en dineren kan in het restaurant en borrelen kan in de bar. Verder heeft het hostel 2 terrassen en 4 vergaderzalen.

Bosherberg & Hostel Harba Lorifa.
Heerkensdreef 20, Valkenswaard

Bron: ED.nl 

Lees ook:Nieuw in Hasselt: Hostel H
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in vernieuwde Hotel Princeville Breda
Lees ook:100.000 overnachtingen: A&O Amsterdam Zuidoost zeer populair
Lees ook:Nieuw in Schaarbeek: Train Hostel
Lees ook:Hotel de Valk in Valkenswaard zoekt nieuwe exploitanten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>