Utrecht krijgt Stayokay Hotel

stayokaylogonieuw

Vorige maand schreef ik al dat er plannen waren om een budgethotel te vestigen in het voormalig bankgebouw op de Neude in Utrecht. En het blijft niet alleen bij plannen, de gemeente heeft de herontwikkeling van het pand goedgekeurd. Utrecht krijgt een Stayokay.

Het gebouw staat al geruime tijd leeg, voorheen zat hier een kantoor van ABN Amro. Er is nog een publieksbalie, maar de kantoren zijn allemaal akelig leeg. Stayokay wil dolgraag een budgethotel in dit pand vestigen, te meer ook omdat er maar weinig budgethotels in Utrecht zijn.

Volgens de plannen blijft de publieksbalie bestaan en komt er op de begane grond een receptie van Stayokay. Op de eerste verdieping komt een lounge, restaurant/ontbijtzaal, keuken, vergaderzaal en enkele kamers. Op de 2e tot en met 5e verdieping komen de rest van de kamers.

In totaal krijgt het hotel 60 kamers met 246 kamers, van 2-persoonkamers tot grotere slaapzalen. Vooral backpackers, gezinnen en scholen kunnen in dit budgethotel overnachten. Als alles volgens plan verloopt, zal het hotel in de zomer van 2016 zijn deuren openen.

Lees ook:Bouw StayOkay Utrecht begonnen
Lees ook:Plannen voor budgethotel in voormalig bankgebouw Neude
Lees ook:Nieuw in Utrecht: Stayokay Utrecht-Centrum
Lees ook:Voormalig postkantoor Gent wordt boetiekhotel
Lees ook:Roermond krijgt een budgethotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>