Voormalig hoofdkantoor Ahold Zaandam wordt easyHotel

easybrussel

Zaandam krijgt er een hotel bij. Het voormalig hoofdkantoor van Ahold wordt een easyHotel.

De zogeheten Saentoren zal omgetoverd worden tot hotel. Het hotel krijgt de naam easyHotel Amsterdam Zaandam mee en krijgt 96 kamers. Het hotel vestigt zich op de 9e tot en met de 11e verdieping. De toren staat middenin het centrum en vlakbij het station.

Het is de bedoeling dat het hotel eind dit jaar zal openen. De keten is op dit moment ook druk aan de slag om een hotel in Amsterdam en Brussel te vestigen. Deze hotels zullen ook nog dit jaar geopend worden.

EasyHotel is een hotelketen met budgethotels en heeft inmiddels 20 vestigingen in grote steden van Europa en Azië. De eigenaar van de keten is niemand minder dan Sir Stelios Haji-Ioannou, de eigenaar van Easyjet. Bij Easyhotel zul je geen roomservice, minibar of een wake-up call aantreffen. De keten vind het niet noodzakelijk om een totaalpakket aan te bieden. Hierdoor zet de keten in op een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Lees ook:Easyhotel wil uitbreiden in Amsterdam
Lees ook:Brussel krijgt easyHotel
Lees ook:Amsterdam krijgt 2e easyHotel
Lees ook:easyHotel Amsterdam al 4 jaar lang volgeboekt
Lees ook:easyHotel Amsterdam City Centre South viert 5 jarig bestaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>