Nieuw in Nijmegen: Nimma

hotelsign

Nijmegen krijgt er weer een hotel bij. In het najaar opent Nimma de deuren.

Het hotel komt in een kantoorpand aan de Weurtseweg in Nijmegen. Het pand stond al een tijd leeg en is 2 jaar geleden verkocht aan Wim en Mark Burgers van M&M Containerservice in Wijchen. Het kantoorpand was in vervallen staat en bouwvakkers zijn al sinds juni bezig om het pand om te toveren tot hotel.

Het hotel krijgt 20 hotelkamers en 7 suites. De suites krijgen allemaal een eigen keuken. Het hotel richt zich op jongeren, festivalgangers en oudere stadstoeristen. Zakelijke toeristen kunnen langdurig in de suites overnachten. Overnachten kan al vanaf 70 euro.

Nimma opent in november de deuren.

Lees ook:Beneden-Leeuwen krijgt bijzonder hotel
Lees ook:Nieuw in Nijmegen: Hotel Prikkels
Lees ook:Voormalig likeurfabriek Winschoten wordt hotel
Lees ook:Vandaag: Open Huis Hotel Prikkels Nijmegen
Lees ook:Nieuw in Nijmegen: Hotel Blue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>