Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

apollo

Een jaar geleden schreef ik al dat er plannen waren om een hotel te vestigen in Vinkeveen. De bouw ging van start, maar er was nog geen exploitant. Tot nu…

Bijna 7 jaar nadat beide partijen op dezelfde plek hun toenmalige hotel sloten, kondigen Caransa Groep en Apollo Hotels & Resorts hun hernieuwde samenwerking aan met de opening van een hotel aan de Vinkeveense Plassen. Vanaf maart 2017 zal het Apollo Hotel Amsterdam – Vinkeveen zijn gasten ontvangen in een bijzonder pand.

Het hotel komt aan de Vinkeveense Plassen te staan, vlakbij de plek waar ooit Golden Tulip Amsterdam-Vinkeveen stond. Het pand voldeed niet meer aan de eisen en is in 2011 gesloopt. Na de sloop waren er plannen om een groot hotel op deze plek te bouwen, maar de bouwplannen kwamen nooit van de grond, tot vorig jaar.

Het Apollo Hotel Amsterdam-Vinkeveen zal haar deuren op 1 maart 2017 openen op 4-sterren niveau en beschikken over 88 ruime kamers & suites. Er komt een uniek restaurant in nautische sfeer, een exclusieve koffiebar en een ruim terras aan het water. Pleziervaartuigen kunnen aanmeren aan de eigen aanlegsteiger. Vanaf het 4e kwartaal 2017 kan men in het naastgelegen pand bijeenkomsten organiseren tot 400 personen.

 

 

Lees ook:Vinkeveen krijgt tijdelijk hotel
Lees ook:Apollo opent nieuw hotel in Groningen
Lees ook:Apollo Hotel in Groningen in juni open
Lees ook:Voormalig postkantoor Gent wordt boetiekhotel
Lees ook:Zaltbommel krijgt Van der Valk Hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>