CitizenM bouwt nieuw hotel in Blaakhavengebied Rotterdam

Het Nederlandse CitizenM heeft momenteel twee hotels in Nederland (een in Amsterdam en een bij Schiphol) en een in Glasgow, maar is volop aan het uitbreiden. Samen met projectontwikkelaar Maasstede kondigen zij nu de bouw van een nieuw hotel aan, dat deel uitmaakt van de herontwikkeling van het Rotterdamse Blaakhavengebied.  Naar verwachting is het 151 kamers tellende citizenM Rotterdam in 2012 klaar.

CitizenM-hotels combineren luxe, design, comfort en technologie voor een redelijke prijs. Daarnaast is de lobby/woonkamer ingericht met Vitra-meubels en kunnen gasten 24 uur per dag terecht in canteenM, citizenM’s signature food & beverage-concept. Het nieuwe hotel in Rotterdam komt naast de Oude Haven in de buurt van treinstation Blaak. Het hotel maakt onderdeel uit van het Blaakhavenproject van de Rotterdamse ontwikkelaar Maasstede, die zich heeft ingezet om dit gebied op de kaart te krijgen.

Lees ook:Veel bezoekers voor 1e Rotterdamse Hotelnacht
Lees ook:Meer hotelovernachtingen in Rotterdam
Lees ook:Tripadvisor: Hotel The Toren Amsterdam beste hotel van Nederland
Lees ook:Nieuw in Nederland: Zoku
Lees ook:Hoscars 2016: King Kong Rotterdam beste hostel van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>