Hotel Des Indes viert jubileum met boek en tassenlijn Omar Munie

Op dinsdag 6 december vierde Hotel Des Indes haar 130-jarige jubileum met de onthulling van het jubileumboek tijdens een feestelijke receptie. Het jubilerende hotel vond ook Omar Munie bereid om een unieke Hotel Des Indes tassenlijn te ontwerpen. De feestelijke jubileumreceptie werd geopend door “Baron van Brienen”, wiens voormalige stadspaleis inmiddels beter bekend is als Hotel Des Indes. Hierna overhandigde de heer Pierre-Henri Bovsovers, General Manager van het hotel, het eerste exemplaar van het jubileumboek aan Marjolein de Jong, wethouder van Cultuur.

Het hoogtepunt van de avond was de presentatie van de unieke Hotel Des Indes tassenlijn. Ter ere van het 130-jarige jubileum, heeft de bekende Haagsche tassendesigner Omar Munie een complete tassenlijn ontworpen, waarin originele Hotel Des Indes stoffen zijn verwerkt. Deze stoffen zijn typerend voor het bekende Haagsche hotel en zijn onder andere terug te vinden in de Presidentiele Suite, de droomkamer van Omar Munie.

Opgegroeid in Den Haag, heeft Omar Munie al jaren een sterke band met Hotel Des Indes. Gedurende zijn carrière heeft de tassen designer al verscheidene foto shoots en interviews in dit inspirerende hotel plaats laten vinden. Met deze samenwerking komt een lang gekoesterde wens in vervulling voor zowel Omar Munie als Hotel Des Indes.  “Ik ben echt ongelofelijk trots dat ik gevraagd ben om een speciale lijn te ontwerpen voor het 130-jarige jubileum van Hotel Des Indes” aldus Omar Munie.

Omar Munie heeft een complete tassenlijn ontworpen bestaande uit 6 verschillende items, in een oplage van maximaal 25 exemplaren. De collectie bestaat uit de Munie Bag, Lappiebag, Enviebag, Traviebag, Paddie Ipad hoes, Minie Munie Iphone hoes en Blackberry hoes. De ‘Omar Munie for Hotel Des Indes’ tassen zijn vanaf 12 december verkrijgbaar via de webshop van Hotel Des Indes. Het eerste exemplaar van de Muniebag werd tijdens de jubileumreceptie overhandigd aan Euvgenia Parakhina, bekend van ‘So You Think You Can Dance’. Met de komst van deze Russische danseres werd ook de geschiedenis van het hotel, waarin de Russische danseres Anna Pavlova een grote rol speelt, eer aan gedaan.

Maak hier kans op het jubileumboek van Des Indes Hotel.

Lees ook:Win het Hotel Des Indes jubileumboek
Lees ook:Pasen: Met je kids paaseieren zoeken in Hotel des Indes
Lees ook:Badhotel Domburg viert 150-jarig bestaan met jubileumprogramma
Lees ook:Dronken Amsterdammer gooit pinapparaat naar hotelmedewerker
Lees ook:Grand Hotel Huis ter Duin bestaat 125 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>