Hotel op Ibiza gebruikt innovatieve Facebook campagne

The Ushuaia Beach Hotel op Ibiza maakt op een wel heel bijzondere manier gebruik van Facebook. Het hotel heeft een innovatieve RFID campagne gelanceerd, die gebruikers het mogelijk maakt om Facebook activiteiten in real life uit te voeren en te delen op je Facebook account, terwijl op je op vakantie bent. Nooit meer afkicken van Facebook of torenhoge Internet rekeningen tijdens je vakantie dus…

De gasten kunnen foto’s en plaatsen taggen op Facebook en hun mooie vakantieherinneringen delen zonder een computer of een telefoon bij zich te hebben. Het enige wat zij hoeven te doen is een polsbandje dragen en deze linken aan hun Facebook account. De klanten kunnen dan bij speciale RFID punten op het resort hun Facebook profiel updaten. Helaas werkt het nog niet buiten het resort dus je bent nogal beperkt in wat je deelt, maar wat niet is, kan nog komen… (PS Je kunt ons ook op Facebook vinden)

Lees ook:Win een gesigneerd exemplaar van ‘Amsterdam Slaapt’
Lees ook:Qbic Hotels 24 uur bereikbaar via Social Media
Lees ook:Kill switch: Gasten Duits hotel kunnen internet uitzetten
Lees ook:Onderzoek: Finse hotels hebben de beste service
Lees ook:Betaalsysteem Hyatt Hotels gehackt door cybercriminelen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hotel op Ibiza gebruikt innovatieve Facebook campagne

  1. Zeeland

    Schitterende manier van innovatie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>