Studeren in een chique hotel

Studeren in alle rust in een superdeluxe hotel. Wie zou dat nu niet willen? Het overkwam een groep in Gent studerende scholieren. Gentse hotels stelden 85 kamer ter beschikking. De grootste bofkonten waren degenen die mochten overnachten in het chique Santon Grand Hotel Reylof.

De hotels stelden hun kamers beschikbaar om de studenten tijdig bij hun examen te laten komen. Iets dat door de stakingen in België nogal lastig werd. In totaal stelden de Gentse hotels 85 kamers ter beschikking en die waren op een mum van tijd weg. ‘Toen het nieuws bekend raakte, hebben op een dag tijd 2.509 mensen onze site bezocht, goed voor honderden aanvragen’, laat voorzitter Kurt Neyrynck van Gent Hotels weten op Nieuwsblad.be

Lees ook:Nieuw in Gent: Backstay Hostel
Lees ook:Brusselse hotels vangen 100 daklozen op
Lees ook:Gent krijgt hotel en stripmuseum
Lees ook:Grote brand in leegstaand hotel in Goedereede
Lees ook:Wederom Legionella besmettingen in Diamante Beach in Calpe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>