Hotel in monumentaal pand Rapenburg in Leiden

In een monumentaal pand aan de Rapenburg 48 in Leiden komt een luxe hotel dat vier of vijf sterren zal gaan tellen met zeventig kamers. De kosten van de verbouwing tot hotel zullen ongeveer zes miljoen zijn, exclusief de inrichting.

Investeerder Hillgate Properties uit Wassenaar gaat het pand verhuren aan Sandton Hotels. Het Hotel Rapenburg zal in 2015 zijn deuren openen. Aan de achterzijde komen zes hotelappartementen en een vergaderruimte. In het pand woonde ooit de burgemeester van Leiden. Tot 1979 was er een rooms-katholieke jongensschool gevestigd.

Lees ook:Vinkeveen krijgt tijdelijk hotel
Lees ook:Hotel Dalzicht in Nijverdal wordt restaurant
Lees ook:Wachtgebouw kazerne Leiden wordt hotel
Lees ook:Hotel De Filosoof Amsterdam wordt Pillows hotel
Lees ook:Huys van Leyden: Kleinste hotel van Nederland in de prijzen gevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>