Beste hotels van Nederland te vinden op Texel

Het beste hotel van Nederland is te vinden op Texel, althans volgens Zoover. Hotel Kogerstaete kreeg het hoogste consumentencijfer en staat daarmee nummer 1 in de Zoover Awards. Nummer twee is ook te vinden op Texel, namelijk Hotel Airport Texel en op nummer drie vinden we Zee in Bergen.

Hotel Kogerstaete op Texel werd door zijn gasten gemiddeld gewaardeerd met een 9.6. Op Zoover wordt het hotel geroemd om de zeer schone kamers de perfecte locatie en niet op de laatste plaats om het uitermate vriendelijke personeel. Het slechtste hotel volgens Zoover is te vinden in Noordwijk aan Zee. Dit werd met een gemiddelde van een 3,1 Hotel Voor Even.

Lees ook:Zoover Awards: Vliegtuigsuite Teuge beste hotel van Nederland
Lees ook:Hotel Grand Central Rotterdam slechtste hotel van Nederland
Lees ook:Zoover Awards Accommodaties: Kogerstaete Texel in de prijzen gevallen
Lees ook:Zoover Awards: Kogerstaete opnieuw beste hotel van Nederland
Lees ook:Genomineerden Zoover Awards Accommodaties bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>