Fletcher Hotels herhaalt de Hotel Voucher actie; overnachten voor 13,75 per persoon

Fletcher Hotels heeft onlangs voor de 2e opeenvolgende keer de Zoover Award voor Populairste Hotelketen gewonnen. De keten herhaalt deze maand de succesvolle Hotel Voucher actie die ze in 2011 ook organiseerde. Toen waren binnen enkele dagen de beschikbare vouchers uitverkocht.

Lees verder hoe je de vouchers kunt bestellen!

De voucher kost € 27,50 en geeft maximaal twee personen recht op een overnachting in een 2-persoonskamer in één van de ruim 56 drie- en viersterren Fletcher hotels naar keuze, zonder de verplichting iets extra’s af te nemen. De voucher is geldig voor aankomsten tot 1 mei 2013, dus er kan gereserveerd worden voor die ene speciale dag (trouwdag? verjaardag?), maar de vouchers kunnen ook cadeau worden gegeven.

Klik hier voor meer info!


Bij aankomst in het hotel krijgt de gast het BONTIME magazine. Een gids vol ideeën voor een heerlijk dagje uit. En boordevol voordeel met meer dan 230 kortingsbonnen.

Lees ook:Hotel Voucher Actie: Voordelig overnachten bij Fletcher
Lees ook:Hotel Voucher Actie Winter 2015: Voordelig overnachten bij Fletcher
Lees ook:Hotel Voucher Actie: Voordelig overnachten bij Fletcher
Lees ook:Hotel Voucher Actie: Voordelig overnachten bij Fletcher
Lees ook:Fletcher trakteert gasten op gratis hotelovernachtingen als Nederland EK wint

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Fletcher Hotels herhaalt de Hotel Voucher actie; overnachten voor 13,75 per persoon

 1. Tita

  Mijn ouders gaan vaak naar Fletcher hotels als ze weekendjes weg gaan etc. Zijn – zeuren als ze zijn ;- ) – tevreden. Lijkt mij een goede deal, dus!

    /   Reply  / 
 2. Patrick DB

  NIET DOEN, HET IS OPGEZET SPEL VAN FLETCHER HOTELS.
  VOORBEELD: ZE BIEDEN 1000 VOUCHERS AAN MAAR STELLEN MAAR 100 KAMERS BESCHIKBAAR. DIE ANDERE 900 ZIJN NIET BOEKBAAR MAAR BETAALD EN PURE WINST VAN OPLICHTERS;

  IK GA NOOIT MEER NAAR EEN VAN DE FLETCHER HOTELS.

    /   Reply  / 
 3. Margje Heida Auteur

  Patrick, ik ben misschien naïef, maar kan me niet voorstellen dat het zo zou werken…

    /   Reply  / 
 4. Brigitte

  Het is maar net wat voor ervaringen je hebt. Wij (jong gezin met 1kind) hebben al diverse vouchers gekocht en gebruikt. Iedere keer prima hotel en geen klachten. Nog nooit problemen gehad met beschikbaarheid! Voor ons fijne acte dus. Lekker paar dagen weg in een goed hotel voor een leuke prijs!

    /   Reply  / 
 5. Liquid

  Patrick heeft ongelijk. De beschikbaarheid is beperkt, maar er zijn nooit minder kamers beschikbaar dan het aantal vouchers wat er wordt verkocht. En er zijn voorwaarden die je kan lezen…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>