Klein hotel in Leiden wint vele prijzen

Hotel ‘Huis van Leyden’ In Leiden is de laatste maand een aantal keer in de prijzen gevallen. Het hotel is het kleinste 4-sterrenhotel van ons land en heeft maar 5 kamers.

Het hotel kreeg van Booking.com de hoogste score, een 9, van alle hotels in Leiden. Zoover.nl kwalificeerde het chique en leuke hotel als ‘Higly Recommended’en won, last but nog least, de ‘Travellers Choice 2014 Award’ van Tripadvisor. Deze prijs wordt uitgereikt aan de 25 beste Chique Boutique hotels van Nederland.

Huis van Leyden staat in het centrum van Leiden, het pand is 400 jaar oud en alle kamers zijn ingericht in een eigen stijl. Er is geen lift aanwezig. Het hotel beschikt ook over een wellness, gasten kunnen gratis gebruik maken van de sauna en whirlpool.

Wil je gratis een kijkje nemen in het hotel? Dat kan! Het hotel heeft meegedaan aan het programma Bed & Breakfast van Omroep Max. Deze aflevering is aankomende vrijdag op Nederland 1 om 21:30 uur te zien.

Hotel Huys van Leyden
Singel 212, Leiden
Meer info: Huysvanleyden.nl

Lees ook:Huys van Leyden: Kleinste hotel van Nederland in de prijzen gevallen
Lees ook:Nieuw in Leiden: De Barones van Leyden
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in Van der Valk Enschede
Lees ook:Waldorf Astoria in 2013 in Amsterdam
Lees ook:Fletcher neemt Mercure Hotel Den Haag Leidschendam over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>