Opendeurdag Mechelen lokt 875 kijkers

Mechelen

Op zondag 23 maart werd er in het Belgische Mechelen een Open Dag bij 12 hotels en 1 jeugdherberg, onder de noemer Open Deur Dag, gehouden. Zo’n 875 kijkers namen een kijkje achter de schermen van de deelnemende hotels en deze dag was een groot succes.

Bezoekers kregen de kans om hoteliers de hemden van het lijf te vragen tijdens rondleidingen. Zo mochten de bezoekers meekijken achter de schermen en kregen zo een goed beeld van de hotels. De dag had ook tot doel om de lokale bevolking kennis te laten maken met de hotels in hun eigen stad. Ook wilden hotels hiermee laten zien dat Mechelaars de faciliteiten van het hotel mogen gebruiken, ook als ze niet blijven overnachten.

‘Sommige hotels werden nogal verrast met zoveel bezoekers. De hotels zijn erg blij dat met name de lokale bezoekers zoveel interesse toonden in de hotels’, aldus Stijn Beschuyt van hotel Marin’s Patershof.

Had jij ook graag een kijkje willen nemen bij en in de Mechelse hotels? Niet getreurd, volgend jaar zal er een 2e editie van de OpenDeurdag worden gehouden. De invulling zal anders zijn, maar hoe, dat is nog een verrassing.

Lees ook:Haarlemse Hoteldag groot succes
Lees ook:Zondag 4 oktober: Opendeurdag Mechelse hotels
Lees ook:23 maart: Open Deurdag hotels Mechelen
Lees ook:Nog geen plannen vandaag? Open Hoteldag in Haarlem
Lees ook:Zondag 14 oktober: Openhoteldag Mechelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>