Zoover Awards: Kogerstaete opnieuw beste hotel van Nederland

Afgelopen donderdag mocht beoordelingssite Zoover.nl al vele prijzen uitdelen aan onder andere de beste en populairste hotelketens van het land. Vanmiddag werden de beste accommodaties in het zonnetje gezet, tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Zoover Awards in Utrecht. Tijdens de uitreiking werden de beste 25 accommodaties per categorie onderscheiden met een prijs. In Nederland ontvingen er in totaal 173 accommodaties een prijs.

Hotel de Kogerstaete op Texel (de Koog) is wederom verkozen tot beste hotel van Nederland, voor de derde keer op rij. Het hotel heeft een waardering van 9,5 gekregen, wat erg hoog is. De top 10 van beste hotels in Nederland ziet er verder zo uit:

2. Hotel Stille Wilde, Oisterwijk
3. Hotel van Beelen, Katwijk
4. Hotel Zee Bergen, Bergen aan Zee/Bergen
5. Hotel Heuvelzicht, Schin op Geul
6. Herberg de Kemper, Markelo
7. Hotel de Schout, Denekamp
8. Hotel de Koekoekshof, Elp
9. Hotel Dolores, Ameland
10. van der Valk, Dordrecht

Minicamping Boogaart uit Zoutelande werd met een waardering van 9,76 uitverkozen tot beste camping van ons land. Vila Oldenhof in Abcoude mocht naar huis met de prijs voor beste Bed & Breakfast. De Oprit uit Vlissingen kreeg een gemiddelde waardering van een 10 en was met deze hoge score de winnaar onder de Nederlandse appartementen.

Overijssel heeft de meeste prijzen in de wacht gesleept, namelijk 25. Friesland is goede tweede met 24 prijzen en Drenthe gaat naar huis met 22 prijzen. Opvallend is dat er op de Wadden 19 prijzen zijn gewonnen. In Zuid-Holland werden de prijswinnaars het hoogst gewaardeerd met gemiddeld een 9,33.

De prijzen worden vergeven op basis van consumentenbeoordelingen die gedurende zeven weken in een online stemronde op zooverawards.nl zijn gegeven. In totaal zijn er 175.000 unieke stemmen geteld. Zoover is de grootste onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van de Benelux. Met jaarlijks 185 miljoen bezoekers is Zoover voor heel veel reizigers het startpunt van een geslaagde vakantie of een dagje uit. De website bevat 2,3 miljoen beoordelingen en 356.000 accommodaties van ruim 45.000 bestemmingen over de hele wereld.

Alle winnaars staan vermeld op Zooverawards.nl

Lees ook:Zoover Awards: En de winnaar is…
Lees ook:Zoover Awards Accommodaties: Kogerstaete Texel in de prijzen gevallen
Lees ook:Zoover Awards: Fletcher populairste hotelketen
Lees ook:World Travel Awards: Hotel La Mamounia Marrakech beste hotel ter wereld
Lees ook:Zoover Awards: Fletcher Hotels en NH Hotels in de prijzen gevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>