Hotel Andy Murray na maand al beste van Schotland

Op 1 april opende Andy Murray het Cromlix Hotel. Andy is de eigenaar van dit hotel, wat vlakbij zijn geboortegrond ligt. Het hotel is nog niet eens een maand open, maar is nu al het beste Schotse hotel van het jaar, zo meldt BBC News.

Zondag werden in Edinburgh de Scottish Hotel Awards uitgereikt en de jury noemde dit hotel “A National Treasure” Murray kocht het hotel vorig jaar voor 2 miljoen pond en na een grote renovatie ging het hotel deze maand open voor publiek. Awards voorzitter Gary McLean-Quin zei dat “De investering pas het halve werk is, wat dit hotel uitmuntend maakt is de visie en het ervaren management. Wat indruk op ons heeft gemaakt was de enorme betrokkenheid van zowel beheerders als individuen op alle afdelingen. Zij zijn allemaal uitmuntend en zeer gastvriendelijk.

Best bijzonder dat een hotel, dat nog maar net open is, al direct zo’n belangrijke prijs in ontvangst mag nemen. Een week na de opening lag het hotel nog onder vuur, omdat het hotel al voor de opening, zeer goede reviews van gasten had gekregen die hier gratis mochten overnachten. Nu blijkt dus dat niet alleen de gasten, maar ook de jury enorm onder de indruk is van dit hotel.

Murray koos voor een hotel vlakbij zijn geboorteplaats, omdat hij de economie een handje wou helpen en graag banen voor de regio wou creëren. Dat is goed gelukt, er komen meer gasten naar het hotel en het dorp en 40 lokale mensen hebben een baan gekregen in dit 5-sterrenhotel. Cromlix was eerder een landhuis en vervolgens een hotel, voordat deze in 2012 de deuren sloot. De broer van Andy trouwde in 2010 op dit kasteel, Andy was getuige.

Lees ook:Tennisheld Andy Murray opent luxe hotel in geboortestreek
Lees ook:Hotel Andy Murray in opspraak
Lees ook:The Toren Amsterdam beste boutique hotel van Europa
Lees ook:Helft consumenten boekt hotels zonder reviews niet
Lees ook:Kruisherenhotel Maastricht wint Dutch Hotel Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>