Hoge kamerprijzen in Kopenhagen door Songfestival

Kopenhagen

Hehe, na de vogels van Anouk vorig jaar zijn we weer door naar de finale van het Songfestival. Aanstaande zaterdag mogen Waylon en Ilse hun stormachtige liedje weer zingen voor miljarden kijkers. Mocht je nu spontaan zin hebben om dit weekend, als echte Songfestival-fan, af te reizen naar het mooie Kopenhagen, dan zul je veel geld moeten neerleggen voor een hotelkamer.

Uit onderzoek van hotelwebsite Trivago blijk dat er meer mensen zijn die naar Kopenhagen willen. Deze week reizen er duidelijk meer mensen naar de Deense hoofdstad af dan normaal. En dat is te merken aan de kamerprijzen. Zo kosten hotelkamers deze week 50 tot 70 procent meer dan gebruikelijk is. Doordeweeks kost een hotelkamer zo’n 250 euro per persoon, per nacht. Op de dag van de finale, zaterdag dus, loopt dit op tot gemiddeld 300 euro per kamer per nacht.

Ben je nu bang dat alle hotels vol zitten en dat je niet meer kan boeken? Geen nood, de hotels zitten iets voller dan normaal, er is nog ruimte genoeg.

Lees ook:Hotelkamers Lissabon tijdens finale Champions League peperduur
Lees ook:Hotel Week NYC: Voordelig overnachten in hartje New York
Lees ook:86% van Nederlandse hotels biedt gratis Wi-fi
Lees ook:Piloten Air France staken: Prijzen hotelkamers Parijs schieten omhoog
Lees ook:Nederlands hotel blijft duur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>