Kamperen in de tuin bij hotel Val Monte in Berg en Dal

Nijmegen

Afgelopen zomer kon je al kamperen in de tuin van Golden Tulip Hotel Val Monte in Berg en Dal. Kamperen doe je hier een beetje voor jezelf, en een beetje voor het goede doel. Het gaat hier om Shelterbox en op veler verzoek is de actie weer terug bij het hotel.

ShelterBox is een internationaal noodhulpfonds dat wereldwijd voorziet in noodonderdak, warmte en waardigheid voor mensen die getroffen zijn door (natuur-)rampen. ShelterBox levert binnen enkele dagen na een (natuur-)ramp een box met noodonderkomens aan mensen die door de ramp hun thuis zijn kwijtgeraakt. Elke box is een noodhulppakket met een familietent tot 10 mensen. Met deze kwaliteitstent en andere essentiële gebruiksvoorwerpen om te kunnen eten, drinken en slapen, kunnen mensen die dakloos geworden zijn door een (natuur-)ramp zich weer tijdelijk redden. Wij gaan er van uit dat een overheid na circa zes maanden de belangrijkste infrastructuur weer heeft hersteld.

De actie is als volgt: Je kan een minimale donatie doen aan Shelterbox van 75 euro, meer mag ook natuurlijk, en voor dat geld mag je 1 of 2 nachten overnachten in een Shelterboxtent, welke in de tuin van het hotel staan. Het hotel biedt de gasten van deze tent gratis een ontbijtje aan.

Het hotel is blij met deze actie: “Uiteraard hebben wij niet de ambitie om onze tuin voortaan als camping te exploiteren. De actie is echt bedoeld om op een ludieke manier geld in te zamelen en bewustwording te genereren voor Shelterbox. De tent waarin men slaapt is eenzelfde tent als welke naar de rampgebieden wordt gestuurd”

Hotel Val Monte ligt in het dorp Berg en Dal, vlakbij Nijmegen. Het hotel ligt in de bossen en bij een park en heeft 124 kamers en 24 kleine zalen. Kamperen in de tuin van het hotel kan van 1 mei tot en met 31 oktober!

Lees ook:Hotel Val Monte in Berg en Dal verkocht
Lees ook:To Many Places: Theaterfestival Boulevard Den Bosch krijgt reizend hotel
Lees ook:Bijzondere hotels: Overnachten op een cruiseschip bovenop een berg
Lees ook:Hotel De Lochemse Berg in Barchem bijna open
Lees ook:Hotel Jan van Scorel in Schoorl krijgt nieuwe eigenaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>