Nieuw op Ibiza: Hard Rock Hotel

Ibiza

Vandaag zal het Hard Rock Hotel op Ibiza zijn deuren openen. Het hotel heeft 500 kamers en als gast wil je natuurlijk ook lekker kunnen eten. Dat kan je doen in een van de vele strandtentjes, maar dat kan ook in het restaurant van het hotel: Sublimotion. Dit is het duurste restaurant ter wereld. Een menutje kost je slechts 1.500 euro.

Maar voor dat geld krijg je ook wat. Het menu bestaat uit 20 gangen, bedacht door Paco Roncero, een spaanse sterrenchef. Wat er excat op het menu zal staan is nog een verrassing. Wel zal elk gerechtje wat op het menu staat inspelen op al je zintuigen. Sublimotion moet een volledige ervaring worden voor zijn gasten. Per gerecht zal het scherm op tafel van kleur en patroon veranderen. De kleur, temperatuur en luchtvochtigheid van de kamer zullen ook veranderen naargelang het gerecht. Zo kan het op een moment lijken alsof je een ijskoud gerechtje eet op de Noordpool en bij het volgende gerecht zit je in een luxueuze roze baroksfeer.

Er is slecht 1 gemeenschappelijke tafel, waar 12 mensen aan kunnen schuiven. Dat is ook gelijk de maximale capaciteit van het restaurant die avond. Het restaurant zelf opent ietsje later dan het hotel. Op 1 juni kun je genieten van het duurste menu ter wereld.

Terug naar het hotel. Het hotel heeft 493 kamers en 7 suites. De kamers zijn voorzien van bedden en slaapbanken en van alle luxe gemakken voorzien. Het hotel heeft gratis wifi, er is een spa en er zijn 5 zwembaden, met zowel zoet als zoutwater.

Hard Rock Hotel Ibiza
Carretera Playa D’en Bossa S / N , Ibiza

Lees ook:Hard Rock Hotel op Aruba
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in nieuw hotel op Ibiza
Lees ook:Te koop: Hotel Werchter
Lees ook:Hotel Garbi Ibiza & Spa: Genieten!
Lees ook:6 tips voor de perfecte menukaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>