Postillion Hotel Deventer wint Dutch Hotel Award

dha

Goed nieuws voor het Postillion Hotel in Deventer. Het hotel heeft de Dutch Hotel Award 2014 gewonnen. Dit werd donderdagavond tijdens het allereerste Hotel Management Diner in het Haagse Crowne Plaza Hotel bekendgemaakt.

De Dutch Hotel Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een hotel waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidt. De Dutch Hotel Award heeft tot doel de creativiteit en het professionalisme in de hotellerie te vergroten.

Mathilde van der Weerd, General Manager van het hotel in Deventer, is erg blij met deze prijs: “We hebben als team keihard gewerkt en zijn trots dat wij in de hotellerie  nu ‘het meest professionele managementteam van Nederland’ zijn.”

De jury, bestaande uit onder andere de hoofddirecteur van Misset Horeca en de oprichter van Trust Hospitality, is zeer positief over het hotel en het team: “Niet al te spectaculair van buiten, maar eenmaal binnen word je bevangen door de warme aankleding en dito ontvangst van dit heerlijk sprankelende team. Postillion heeft jaren te kampen gehad met een oubollig imago en geworsteld met de gevolgen van de economische crisis.”

“Tegen de stroom in heeft men out of the box nagedacht over optimale invulling van de vierkante meters en vooral gekozen voor kwaliteit. Dit is te zien aan de manier waarop het hotel is gerestyled, maar het is vooral de verdienste van dit professionele team. Dat sprankelt van enthousiasme, gastvrijheid en onderlinge trots.”

De manier waarop Postillion Hotel Deventer invulling gaf aan de finaleopdracht, maakte grote indruk op de jury. De opdracht was: laat de wereld in de periode voorafgaand aan de finale zien hoe je met volledig nieuwe partners succesvol de toekomst tegemoet treedt. Voor deze opdracht ging het hotel partnerships aan met NGO’s die zich inzetten voor projecten in Azië, (Stichting Sampark) Afrika (Orange Babies) en Zuid Amerika (IBISS Foundation)
dha1

Het hotel en het team ging aan de bak en organiseerden verschillende evenementen, die ook aansloten op het concept van Postillion (Meet Work Stay), om geld op te halen voor deze bedrijven. In amper 2 weken tijd haalde het hotel bijna 8.000 euro op, een knappe prestatie!

De organisatie van de Dutch Hotel Award wil met de prijs creativiteit en professionaliteit in de hotellerie vergroten. Het thema was dit jaar ‘Futureproof door partnerships’. Radisson Blu in Amsterdam kreeg zilver en Hotel Wesseling in Dwingeloo brons. De drie finalisten werden beoordeeld op beleid en uitvoering van commercie, personeel & organisatie, concept & interieur en resultaten.

De Dutch Hotel Award is een initatief van Trust Hospitality en wordt gerealiseerd door:
- ING Bank
- Misset Horeca
- Heineken
- Hotelschool Den Haag
- SBS Architectuur

Meer informatie op: dutchhotelaward

(Persbericht van Postillion Hotel Deventer)

 

Lees ook:Hotel Award overhandigd aan Postillion Hotel Deventer
Lees ook:INK Hotel Amsterdam wint Dutch Hotel Award
Lees ook:Kruisherenhotel Maastricht wint Dutch Hotel Award
Lees ook:Genomineerden Dutch Hotel Award bekend
Lees ook:Finalisten Dutch Hotel Award bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>