art’otel Amsterdam heeft beste hotelbar van Nederland

5

Het art’otel in Amsterdam is nog geen jaar oud, maar is nu al in de prijzen gevallen. De hotelbar, 5&33 genaamd, mag zich de beste hotelbar van Nederland noemen. De jury van de Red & Grey Best Hotel Bar Award 2014 maakte dit nieuws vandaag bekend.

De bar was de grote favoriet bij het publiek, zo kregen zij  2.793 van de 10.134 stemmen en wordt door de jury geprezen voor zijn uitmuntende service en bijzondere inrichting. ‘De hotelbar is sexy, arty en heeft een internationale allure. De crew is aantrekkelijk en zeer servicegericht. Je voelt je welkom, zodra je de deur van het hotel binnenstapt,’ aldus de jury.

SkyLounge Amsterdam, de bar van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal, won vorig jaar, maar kreeg nu iets minder stemmen en zakte dus 1 plek. Het bros was voor MOMO, de hotelbar van het Park Hotel. 533

Dit jaar kon je niet alleen stemmen op hotelbars van Amsterdam, maar mochten ook Rotterdam en Den Haag meedoen in de strijd om de beste hotelbar. De beste Haagse hotelbar is SPARK van Hilton The Hague en kreeg 648 stemmen. Bar & Kitchen van het nieuwe nhow hotel eindigde met 717 stemmen op nummer 1 in Rotterdam.

De Red & Grey Best Hotel Bar Award werd voor de derde keer gehouden. De jury ging op zoek naar leuke bars en nomineerde er 24 in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Het publiek kon vervolgens online stemmen. De prijs wordt mogelijk gemaakt door Canadian Red cranberrysap en Grey Goose vodka. Binnenkort wordt de prijs overhandigd.

Lees ook:Uitgaan in Amsterdam? Naar de beste hotelbar in de stad!
Lees ook:Hotelspecials.nl: Hilton The Hague beste hotel van Nederland
Lees ook:Stembussen Zoover Awards geopend
Lees ook:Zoover Awards: Top 3 beste en populairste hotelketen bekend
Lees ook:The Toren Hotel beste hotel in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>