Rode Duivels vluchten naar ander hotel

WK

Onze zuiderburen moeten vanavond weer voetballen tegen de Verenigde Staten. Of ze echt uitgerust zijn, is nog maar de vraag, want juist die fans van het Amerikaanse team hielden de Belgen uit hun slaap. Zo erg zelfs dat de hele staf in allerijl moest verhuizen naar een ander hotel. Dat meldt VTM.

Zondag kwamen de mannen aan in het sjieke Stella Maris hotel in Salvador de Bahia. De Belgen kregend it hotel door de FIFA aangewezen. Een heerlijk resort aan het strand, wat wil je als Rode Duivel nog meer.?Ware het niet dat de kamers niet schoon waren, de Amerikaanse fans ontzettend luidruchtig waren en dat de mannen s’nachts geen ogenblik rust kregen door al het lawaai in het hotel en op het strand.

De mannen konden dus niet slapen, gingen klagen bij de bondscoach en gistermiddag besloot de coach om per direct naar een ander hotel te vertrekken, 7 kilometer verderop, een hotel waar het hopelijk veel rustiger is. De koffers werden gepakt en het hele gevolg vertrok naar Hotel DeVille, een hotel in de buurt van parken en meren, maar niet meer aan het strand.

Of de mannen nu wel genoeg rust hebben gekregen, kunnen we vanavond zien, om 22.00 uur, op een tv bij jou in de buurt.

 

Lees ook:Vanavond op tv: Hotel DI-RECT
Lees ook:The Rolling Stones gespot in Limburgs hotel
Lees ook:Oranjehotel trekt veel fans en politie
Lees ook:EK 2016: Rode Duivels reserveren alvast hotel
Lees ook:Nieuw op TV: Rockband Di-rect gaat hotel runnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>