Hotel Award overhandigd aan Postillion Hotel Deventer

Afgelopen week werd bekend dat het Postillion Hotel in Deventer, tijdens het allereerste Hotel Management Diner in het Haagse Crowne Plaza Hotel, de Dutch Hotel Award heeft gewonnen. Vrijdagochtend werd de award dan ook daadwerkelijk uitgereikt.

“We zijn bijzonder blij met deze prijs! We hebben als team hard gewerkt en zijn trots dat wij in de hotellerie nu ‘het meest professionele managementteam van Nederland’ zijn,” aldus Mathilde van der Weerd, general manager van Postillion Hotel Deventer.  De Dutch Hotel Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een hotel waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidt.

De jury, bestaande uit onder andere de hoofddirecteur van Misset Horeca en de oprichter van Trust Hospitality, is zeer positief over het hotel en het team: “Niet al te spectaculair van buiten, maar eenmaal binnen word je bevangen door de warme aankleding en dito ontvangst van dit heerlijk sprankelende team. Postillion heeft jaren te kampen gehad met een oubollig imago en geworsteld met de gevolgen van de economische crisis.”

“Tegen de stroom in heeft men out of the box nagedacht over optimale invulling van de vierkante meters en vooral gekozen voor kwaliteit. Dit is te zien aan de manier waarop het hotel is gerestyled, maar het is vooral de verdienste van dit professionele team. Dat sprankelt van enthousiasme, gastvrijheid en onderlinge trots.”

De organisatie van de Dutch Hotel Award wil met de prijs creativiteit en professionaliteit in de hotellerie vergroten. Het thema was dit jaar ‘Futureproof door partnerships’. Radisson Blu in Amsterdam kreeg zilver en Hotel Wesseling in Dwingeloo brons. De drie finalisten werden beoordeeld op beleid en uitvoering van commercie, personeel & organisatie, concept & interieur en resultaten.

De Dutch Hotel Award is een initatief van Trust Hospitality en wordt gerealiseerd door:
- ING Bank
- Misset Horeca
- Heineken
- Hotelschool Den Haag
- SBS Architectuur

Lees ook:Postillion Hotel Deventer wint Dutch Hotel Award
Lees ook:Kruisherenhotel Maastricht wint Dutch Hotel Award
Lees ook:INK Hotel Amsterdam wint Dutch Hotel Award
Lees ook:Genomineerden Dutch Hotel Award bekend
Lees ook:Finalisten Dutch Hotel Award bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>