’50 Tinten-hotel’ geweerd in Spanje

grijs

50 tinten grijs, wie heeft dit boek, al dan niet stiekem, nou niet gelezen? Een zakenman wou meeliften op dit succes en had het plan om het allereerste bondage-hotel in Spanje te openen. Hij vond het een goed idee, de inwoners van het stadje Vilafranca, gelegen tussen Tarragona en Valencia, dachten daar heel anders over en zijn boos. Dat meldt Daily Mail.

De bewoners van het stadje zijn zo boos, omdat het hotel onder andere te dicht bij de plaatselijke kerk zou staan. De 2500 inwoners van het stadje pikten dit niet en gingen allemaal in protest. De gemeenteraad wil zijn bewoners graag te vriend houden en houdt het plan vooralsnog tegen.

De zakenman, die anoniem wil blijven, had het aan de weg gelegen hotel L’Om del Llosar gehuurd om het te veranderen in een sm-plaats, met privé en publieke kelders, martelwerktuigen en kruizen. Gezellig… Het plan was om op 1 augustus open te gaan, maar dat gaat dus niet door.

Ook de burgemeester is faliekant tegen en heeft de plannen, samen met de raad, geblokkeerd omdat de zakenman ook niet over de juiste papieren zou beschikken. Bovendien wil ook hij niet zo’n soort hotel in zijn stad hebben, vlakbij het centrum en de kerk.

Lees ook:Hotel d’Arconati in Dilbeek (België) verkocht
Lees ook:Buurtbewoners maken bezwaar tegen uitbreidingsplannen Hampshire Hotel Groningen
Lees ook:Nieuw in Naarden: Vesting Hotel
Lees ook:Protest tegen hotelkamers in Amsterdamse brugwachtershuisjes
Lees ook:Vesting Hotel Naarden start crowdfundingsactie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>