Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip

Droomdeal

Ze zijn er weer, de Droom Deal Dagen van Golden Tulip. Deze week kun je een hotelkamer in Nederland, Belgie en Luxemburg reserveren voor 20, 25 of 30 euro per nacht. En dat is inclusief ontbijt. Tel uit je winst!

Deze actie kun je reserveren van 22 t/m 28 september. De actie is geldig met aankomst tussen 1 oktober en 23 december, bij alle Golden Tulip of Tulip Inn Hotels. Per hotel is een beperkt aantal kamers beschikbaar voor deze actie. Het tarief is gebaseerd op een tweepersoonskamer. De minimale verblijfsduur is 2 nachten, 3 nachten is de max.

Golden Tulip is in 1962 opgericht en bestaat uit 3 bekende merken, namelijk Golden Tulip, Tulip Inn en Royal Tulip. De keten heeft hotels over de hele wereld, zo’n 230 hotels in 42 landen. Elke vestiging voldoet aan de hoge internationale standaard die de keten nastreeft, maar is tegelijkertijd uniek dankzij de mensen die er werken en de lokale flair. Het resultaat hiervan is een verblijf dat zowel inspirerend als prettig is.

Dus heb jij zin in een citytrip naar Antwerpen? Of wil je graag eens naar Franeker? Doe dan mee met de actie en ga heerlijk voordelig overnachten. Voor meer informatie en deelnemende hotels kijk je op: goldentulip.com/nl/aanbiedingen

 

Lees ook:Droom Deal Dagen: Voor 20 euro overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Golden Tulip en Make-A-Wish gaan samenwerken
Lees ook:Droom Deal Dagen: Voordelig overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Droom Deal Dagen: Voordelig overnachten bij Golden Tulip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>