Amsterdammer in race voor Europees Hotelier van 2014

Goed nieuws voor Eric Toren, hotelier van Hotel The Toren in Amsterdam. De Amsterdammer is namelijk genomineerd  voor Europees Hotelier van het jaar. Deze prijs zal aanstaande vrijdag in Londen worden uitgereikt tijdens de European Hospitality Awards 2014.

Eric is al sinds 1991 eigenaar van het hotel. En dit boutique hotel in hartje Amsterdam is zelf ook al vaak in de prijzen gevallen. Zo won het hotel dit jaar, voor het 3e jaar op rij, de Tripadvisor Travelers’ Choice Award voor beste hotel van Nederland. Het hotel won nog vele andere prijzen en krijgt schitterende reviews.

Eric runt sinds 1991 het hotel samen met zijn vrouw Petra. Door de jaren heen heeft het echtpaar een hotel gecreëerd dat uniek en een tikje excentriek is, maar toch intiem aanvoelt. En dat wordt gewaardeerd.

The Toren bestaat uit 2 monumentale grachtenpanden uit de 17e eeuw en ligt aan de Keizersgracht. Het hotel beschikt over 38 kamers en suites, welke allemaal uniek zijn. Zo kun je een kleine kamer reserveren of een ruime kamer, het kan allemaal.

Het hotel heeft een bar, The Toren bar, en het decor van deze bar is een perfecte mix tussen historische details en mystieke boutique design. Het prachtige plafond is geschilderd door studenten die bij de bekende universiteit van de beroemde schilder Rembrandt studeerden. Het hotel is dus zeker een bezoekje waard.

 

Hotel The Toren
Keizersgracht 164, Amsterdam
Meer info en reserveren: thetoren.nl

Bron: Nu.nl

Lees ook:Amsterdammer is Europees Hotelier van het jaar
Lees ook:Eric Toren weer beste hotelier van Europa
Lees ook:Tripadvisor: Hotel The Toren Amsterdam beste hotel van Nederland
Lees ook:Tripadvisor: Hotel The Toren Amsterdam beste hotel van Nederland
Lees ook:The Toren Amsterdam beste boutique hotel van Europa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>