HotelWeek: Goedkoop overnachten in luxe hotels

hotelweek

Zin om luxe te overnachten, maar heb je niet zoveel geld te besteden? Dan volgt hier een leuke tip! Vandaag gaat de HotelWeek, om 10.00 uur precies, namelijk van start. Je kan via de site hotelweek.nl een week lang heel goedkoop een luxe hotel boeken. Zo kun je voor 25 euro al overnachten in een 4 sterrenhotel of voor 35 euro een hotelkamer in een hotel met 5 sterren reserveren. Tel uit je winst!

Tussen 4 en 11 november kun je een hotelkamer boeken. En er valt veel te kiezen, zo kun je niet alleen in Nederland overnachten, ook hotels in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk en Oostenrijk doen mee met deze actie. In totaal kun je in 300 hotels heel goedkoop overnachten. Overnachten kan dan in de periode van 31 december 2014 t/m 11 januari 2015. Bij veel hotels kan je zelfs t/m 31 januari goedkoop overnachten. Oud en Nieuw vier je dus niet thuis, maar lekker in een luxe hotel.

De prijs is per persoon, per nacht, inclusief ontbijt en exclusief servicekosten en eventuele toeristenbelasting. Een kamer kun je voor 1,2,3,4 of 5 nachten boeken. Per boeking mag je 1 of 2 kamers reserveren. Je kan ook kiezen voor een VIP-arrangement. Bij dit arrangement krijg je een upgrade naar een luxere kamer, toegang tot de wellness en een fles prosecco op je kamer.

De HotelWeek is een initiatief van boekingssite hotelspecials.nl en is in het leven geroepen om Nederlanders kennis te laten maken met luxe sterrenhotels voor een lage prijs. Dit jaar wordt alweer de 7e editie gehouden. De site is vernieuwd en is ook mobiel goed bereikbaar.

Wil je meedoen met de HotelWeek en een luxe hotel boeken? Ga dan naar: hotelweek.nl

Lees ook:HotelWeek Summer Edition 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:Hotelweek 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:22 – 28 november: Voordelig luxe hotelkamers boeken tijdens de HotelWeek
Lees ook:21 – 27 november: Voordelig luxe hotelkamers boeken tijdens de HotelWeek
Lees ook:HotelWeek Zomerweek 2016: Voordelig overnachten in luxe hotels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>